Här levererar vi

Köttlådor

Köttlådor till dörren

Våra köttlådor till dörren är för dig som uppskattar högsta kvalitet. De är för dig som insett att nyckeln till en hållbar miljö och ditt egna välmående inte behöver vara att sluta äta kött. Snarare att äta rätt kött. Vi lägger stor vikt vid att hitta det allra bästa köttet, alltid från svenska gårdar. Det innebär att vi säljer kött från djur som haft det bra, och som får dig att må bra.

Våra olika lådor

Våra köttlådor passar perfekt för familjer som själva vill bestämma vilka tillbehör middagen ska ha, som grönsaker, ris, potatis – eller något helt annat som ni tycker passar till en god kötträtt. Med våra lådor äter du bra mat till bra pris – mindre än 40 kr per portion!

Tillsammans med våra producenter har vi tagit fram de bästa råvarorna från svenska gårdar, där djurhållningen sätts i första hand. Resultatet är två olika lådor, Köttlådan och Premium Köttlådan. Båda varianterna är fyllda med kött för både vardagens goda middagar och helgens festligheter. I Köttlådan hittar du 7 kg kött med den perfekta mixen av nöt- och fläskkött med inslag av fågel. Köttlådan Premium består av 5 kg kött, här ligger störst fokus på nötkött, men den har också alltid ett inslag av fågel i varje leverans.

All oxfilé, ryggbiff och entrecote i våra lådor är hängmörade i tre veckor. Båda lådorna innehåller ett grundutbud, men du kan vara säker på att få många nya favoriter eftersom innehållet varieras med tiden.

Så fungerar leveransen

Du väljer själv hur ofta du vill ha din köttlåda levererad, från varje vecka upp till var åttonde vecka. Som alltid har vi endast tio dagars ledtid för förändringar i din beställningsfrekvens. Din köttlåda levereras i obruten kylkedja hem till dig, helt kostnadsfritt. Allt kött levereras i bitar om ca ett kilo, bortsett från färdiga ribs, som väger två kilo. Våra ribs har kommit att bli en stor kundfavorit – hickoryrökta i åtta timmar, allt för den perfekta BBQ-smaken. Baka i ugnen på 175 grader eller värm dem på grillen.

1445 kr

Köttlåda

I grundutförande:

– Entrecote, 1 kg
– Grovmald nötfärs, 1 kg
– Karré från utegrisar, 1 kg
– Kotlett från utegrisar, 1 kg
– Ribs, färdiga att värma på grillen eller i ugn, 2 kg
– Kycklingfilé från Bjärefågel, 1 kg

1445 kr

Köttlåda Premium

I grundutförande:

– Oxfilé, 1 kg
– Nötfärs, 1 kg
– Flankstek, 1 kg
– Högrev, 1 kg
– Kycklingfilé från Bjärefågel, 1 kg