Här levererar vi

Rekommendationer

Vi är glada att kunna visa att våra kunder uppskattar våra matkassar lika mycket som vi själva.

Den inspirationen som bra mat hemma för med sej in i vår vardag så önskar jag alla kunde ha det! Nya rätter och idéer om vanlig mat det ges och alltid ett bra bemötande man får som kund i ur och skur.

/Ulrika som prenumererar på Familjekassen för 4 personer

Supersmidigt med färdig meny för arbetsveckan och ett stort plus för snabba & enkla recept! Skönt att slippa tänka vad man ska laga för mat efter jobbet och skönt att slippa behöva stå vid spisen i evigheter.

/Emelinda som prenumererar på LCHF-kassen för 2 personer

Efter att ha haft Bra Mat Hemma förut och gjort uppehåll ett tag och provade Ica’s Matkasse går jag nu tillbaka till Bra Mat Hemma igen. Denna matkasse innehåller mycket bättre mat och mycket bättre och lättare recept. Rekommenderar Bra Mat Hemma varmt.

/Katharina som prenumererar på Familjekassen för 4 personer

Vardagen som trebarnsmamma har blivit så mkt lättare sen vi började med familjekassen och barnen tycker det är gott!!

/Marit som prenumererar på Familjekassen för 4 personer

Att ha en matkasse från just Bra mat hemma gör vår vardag lättare. Att slippa handla flera gånger i veckan, att maten som ska vara till en viss dag får vara ifred för hungriga tonåringar tack vare märkningen och att barnen kan hjälpa till att laga maten med hjälp av tydliga recept, det gör det så mycket enklare. Jag behöver aldrig stå och titta i kyl och frys och fundera på vad vi ska äta längre. Vi sparar tid som vi istället kan lägga på samvaro med barnen. Att skaffa matkasse från Bra mat hemma är bland det bästa vi gjort.

/Lena som prenumererar på LCHF-kassen för 6 personer

”Vad ska vi äta idag?”” aaahhh det får bli makaroner å kôrv idag å. Jag kommer inte på nåt annat!!”. Tack gode gud för att den här kassen finns så man får en spark i ändan och inte riskerar skörbjugg på hela familjen!! Guld värt när man ska få ihop livspusslet med jobb, ungar, läxor och träningar.

/Jasmina som har provat Familjekassen för 4 personer

Med hjälp av er på Bra Mat Hemma får vi i familjen god, rejäl och bra mat utan krusiduller på middagsbordet!

/Maria som prenumererar på Familjekassen för 4 personer

Tycker att bra mat hemma är mycket bättre än andra kassar jag testat, detta för att man inte snålar på maten och för att det är enkla recept. Enkla recept är vad som behövs i vardagslivet, man har inte tid att lägga för mycket tid på matlagning efterjobbet. Ni gör ett super jobb med recepten!

/Sofia som har provat Premiumkassen för 2 personer

Matkassar är för min familj en viktig del i vardagspusslet! När fantasin tryter och tiden prioriteras till annat än handling är det skönt att veta att vi ändå kommer få äta god mat lagad från grunden. Jag tycker Bra Mat Hemma alltid har bra variation, enkla recept och fina råvaror.

/Helena som varierar mellan olika kassar, olika veckor

Sedan jag och min familj började med Bra mat hemmas matkasse så har vardagen verkligen underlättats! När kassarna kommer så tycker barnen det är superskoj att plocka upp alla små pytsar och burkar.

Jag har 2 pojkar, 2 och 4 år gamla som nu är mkt mer involverade i matlagningen nu än tidigare. Det bästa med att ha matkasse är att man vet vad man skall laga när man kommer hem och barnen är jättehungriga samt att det är bra nyttig mat som går snabbt och enkelt att laga. Slut med halvfabrikat!!

Recepten är enkla att följa och det underlättar att alla varor är uppmärkta med en siffra. Dag 1 osv. Jag kan verkligen rekommendera att testa Bra Mat Hemmas matkasse till alla stressade småbarnsföräldrar! Det enda jag var tveksam över var om barnen skulle våga prova alla nya rätter som kom på matbordet med blev positivt överraskad! De har verkligen tyckt om det mesta! Så prova detta ni kommer inte vilja vara utan!

/Jenny som prenumererar på Premiumkassen för 4 personer

Att använda Bra Mat Hemmas matkasse ger oss mer tid över till familjen och även dem äldre barnen kan laga middag, vi får ett mer varierat middagsutbud eftersom vi kan välja olika kassar olika veckor.

/Johan som prenumererar på LCHF-kassen för 2 personer

Bra mat hemma har verkligen förenklat vardagslivet. Det känns bra att servera barnen en god och näringsriktig middag varje dag! Hela familjen har blivit mer delaktig i matlagningen och Vi sparar både tid och pengar.

/Ulrika som prenumererar på Premiumkassen för 6 personer

Vi har haft Bra Mat Hemma ända sen starten för 4 år sedan, och vi är fortfarande lika glada varje söndag leveransen kommer!

De största vinsterna vi ser är att dels sparar vi pengar (ingen småhandling, impulsköp etc.) och dels tiden för planering, inhandling som vi gärna hellre lägger på träning eller samvaro hemma. Inget tjafs om vem som skall handla eller vad vi skall äta.

Vi får variation på maten och det är enkelt att bli en bra kock med så fina råvaror. 🙂

Vet inte vad som skulle få oss att sluta med Bra Mat Hemma…

/Jonas som varierar mellan olika kassar, olika veckor