Här levererar vi

Om oss

Det här är Bra Mat Hemma:

  • Vi planerar och levererar din matkasse – äkta matglädje direkt hem till dörren.
  • Välj mellan sju olika matkassar: Nästan Klart, LCHF-kassen, Familjekassen, Husmanskassen, GI-kassen, Flexitariankassen och Låglaktoskassen. Självklart kan du variera mellan de olika kassarna vecka för vecka.
  • Välj antal personer, våra olika koncept finns för 2,4,6 personer beroende på vilken du väljer.
  • Alla våra råvaror  har minimalt av tillsatser och är svenska i den mån vi kan.
  • Din leverans kommer på söndagar i en obruten kylkedja.
  • Boka ditt abonnemang på www.bramathemma.se – uppsägningstiden är bara sju dagar.

Bakgrund

Barn ska hämtas och barn ska lämnas. Gräsmattan ska klippas och huset ska städas. Och mitt i allt detta ska man tänka på maten. Ibland önskar man att det stod en matkasse vid dörren när man kommer hem. Det var så idén om Bra Mat Hemma föddes. Vi ville göra vardagen lite enklare och roligare. Många människor vill laga god mat från grunden men har inte tid eller lust att handla. Vårt koncept bygger på att planera, handla och köra hem maten till våra kunder.

Råvarorna är noga utvalda bland odlare och producenter – du får färsk fisk, färskt kött, färsk kyckling och massor av nyttiga grönsaker och rotfrukter. Vi varierar måltiderna i våra matkassar så att även vardagsmaten blir lustfylld och spännande. Recepten är lätta att följa och tar ungefär en halvtimme att laga.

Bakom matkassarna

Alla recept i matkassarna skapas och provlagas av våra egna kockar. Vi har alla lång erfarenhet inom restaurangbranschen. Vi värnar om den enkla goda husmanskosten, som får magen att le och hjärtat att slå ett extra slag.